Menu

Confidentialitate

Regulile prezentate in continuare stabilesc Politica de Confidentialitate adoptata de SC Balkan Sport, compania care administreaza toate operatiunile platformei InSport, inclusiv ale magazinului online (Magazin InSport). Aceasta politica stabileste cum SC Balkan Sport foloseste orice tip de informatie personala, pe care ne-o oferiti in timpul utilizarii site-ului si/ sau atunci cand efectuati o comanda online din magazin.

O informatie personala reprezinta orice tip de informatie care identifica o persoana: nume si prenume, adresa, telefon, e-mail.

SC Balkan Sport nu va vinde, nu va inchiria, nu va distribui si/ sau nu va folosi in niciun fel informatiile furnizate de o persoana! Inregistram informatiile in baza de date doar pentru a putea onora comenziile si pentru a-i instiinta, prompt si eficient, pe toti clientii Magazinului InSport cu tot ce inseamna starea comenziilor si/ sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile legate de cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate in baza de date a SC Balkan Sport.

Oricand puteti modifica si/ sau elimina din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati transmis in timpul unei comenzi. Daca doriti sa modificati datele respective, va rugam sa ne contactati telefonic +40.742.202.080, prin e-mail la adresa reclamatii@insport.ro sau prin fax +40.368.816.727.

De asemenea, va vom informa cand vor interveni modificari in Politica de Confidentialitate, modificari ce ar putea se afecteze, in vreun fel, modul de utilizare al informatiilor trimise de Dvs.


Abonare la newsletter